ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Δημητριάδης: «Με έκαναν μάγκα οι παίκτες»

Η συνέντευξη που έδωσε ο Μανόλης Δημητριάδης αμέσως μετά τον αγώνα με τον Φιλαθλητικό στο superbasket.gr και στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΡΙΔΗ (Σπουδαστή ΚΑΡ).

untitled

Ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης, Μανώλης Δημητριάδης, μίλησε στο superbasket.gr μετά το τέλος του ματς φανερά ανακουφισμένος:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των 2 καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου. Ελέγχαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τον ρυθμό, δυστυχώς όμως στο τελευταίο λεπτό υποπέσαμε σε αρκετά λάθη. Αλλά και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αντεπεξήλθαν και πήραμε την νίκη με το τρίποντο του Γιάννη Στεφανάκη. Προσωπικά πιστεύω ότι το σουτ αυτό δεν ήταν τυχερό, γιατί ο Γιάννης είναι ο καλύτερος σουτέρ της ομάδας. Οι παίχτες του Φιλαθλητικού ξεχάστηκαν στην τελευταία φάση. Εάν χάναμε σήμερα, πάλι θα έδινα συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες.

Η νίκη μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι είμαστε μόνοι πρώτοι πλέον στην βαθμολογία και ότι ήρθαμε εδώ χωρίς τον Κώστα Πάλλη, που είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας. Είναι μεγάλη η απώλεια του. Περάσαμε 2-3 δύσκολες εβδομάδες που είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Για μια ακόμη φορά οι παίχτες έκαναν μάγκα τον προπονητή.» Σε ερώτηση μας για το εάν ένιωσε ότι η ομάδα του θα ηττηθεί όταν βρέθηκε 4 πόντους πίσω 28 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης, μας απάντησε: «Όταν βρίσκεσαι 4 πόντους πίσω λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το παιχνίδι, το ματς το ελέγχει ο αντίπαλος. Εμείς από την μεριά μας βάλαμε τις 2 ελεύθερες βολές με τον Κωτούλα, μετά ζήτησα από τους παίχτες μου να κάνουν γρήγορα φάουλ, ο Βαρυπάτης αστόχησε στις βολές, πήραμε το ριμπάουντ και στην τελευταία φάση ο Στεφανάκης ευστόχησε στο τρίποντο.»

Πηγή: www.superbasket.gr