ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

AΞΙΕΠΑΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ

Μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης, του προπονητικού team, των παικτών της ανδρικής ομάδας και της Διοίκησης, προκάλεσαν πέραν της μεγάλης εκτός έδρας νίκης επί του ιστορικού Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας στο γήπεδο ‘’Ζ. Αλεξάνδρου’’, υψηλές παρουσίες και συμπεριφορές.
    Ο ίδιος ο κύριος Ζαχαρίας Αλεξάνδρου παρακολούθησε τον αγώνα και αφού συνεχάρη τον Νίκο Τούλη για την εμφάνιση της ομάδας μας, ζήτησε να συναντήσει τον τέως διεθνή αθλητή μας Χρήστο Χαρίση όπερ και εγένετο. Μεγάλα ονόματα της καλαθοσφαίρισης, μεταξύ άλλων, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Παραγιός, παλιοί παίκτες της ομάδας μας όπως ο Θύμιος Κυρίτσης, και πολλοί μάνατζερς προσήλθαν και παρακολούθησαν την ομάδα μας, και το επίσης αξιοσημείωτο έγινε στο τέλος του αγώνα, όταν παρά την ήττα της γηπεδούχου, η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών χειροκρότησε θερμά τη νικήτρια  ομάδα μας.
    Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε τα μέγιστα, αρχικώς η φιλοξενία και κυρίως η συμπεριφορά όλων των στελεχών της  γηπεδούχου καθ όλη τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. 
Συμπεριφορά αξιέπαινη, υποδειγματική και άξια προς μίμηση.
    Τέλος, έξωθεν του γηπέδου, αποδείχτηκε η ιδιαίτερη ποιότητα των αληθινά «μπασκετικών», όταν πολλοί από τους παρευρισκόμενους αναγνώρισαν το Γιάννη Χαρωνίτη και έσπευσαν να συζητήσουν μαζί του ενθυμούμενοι επ’ ευκαιρία ιστορικές  στιγμές του παρελθόντος όταν τους εντυπωσίαζε ως παίκτης με το αστείρευτο ταλέντο του. Αποτέλεσμα βέβαια ήταν η συγκίνηση του νυν ηγετικού στελέχους του Ομίλου μας.
 
Η Επιτροπή Μπάσκετ του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α.