ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

“Ευχαριστούμε κ. Χαρωνιτάκη”

IMG_9378Τα παιδιά και οι γονείς των Παίδων και Παμπαίδων του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α., σε μια σεμνή τελετή σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο “Τένις”, ευχαρίστησαν τον Μανώλη Χαρωνιτάκη για την προσφορά του σαν Έφορος στα τμήματα υποδομών (παίδων και παμπαίδων), μια που αποφάσισε να σταματήσει μετά από πολλά χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς.  

Τα παιδιά πρόσφεραν μια μπλούζα της Ομάδας με τις υπογραφές τους και το όνομα του Μανώλη.

IMG_9373 IMG_9374

Επίσης πρόσφεραν μια ανθοδέσμη στην σύζυγο του κ. Χαρωνιτάκη, Δοσία Χανιωτάκη που επίσης έχει προσφέρει πολλά!

IMG_9375

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Ρυακιωτάκης και πολλοί άλλοι παράγοντες, προπονητές, Έφοροι, γονείς και βεβαίως αθλητές  των υποδομών του Ομίλου.

IMG_9368

Η επιστολή που διαβάστηκε από τον αθλητή Γιώργο Κολαρετάκη έχει ως εξής:

IMG_9370 IMG_9372

 

“Κύριε Χαρωνιτάκη,

¨Όλα τα παιδιά και οι γονείς του σωματείου μας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνολική προσφορά σας σε εμάς προσωπικά αλλά και στην ομάδα μας.

Μας μεταδίδατε εμπιστοσύνη, σιγουριά, και ασφάλεια. Ξέρουμε ότι ενεργούσατε πάντα για το συμφέρον της ομάδας , και είχατε κάνει ότι ήταν δυνατόν να είναι τα πάντα οργανωμένα με συνέπεια. Χωρίς να λογαριάζετε προσωπικό κόστος ή σωματικό κόπο, πολλές φορές σε βάρος της οικογενειακής σας ζωής και της ανάπαυσης σας. Ακούραστα και αγόγγυστα προσπαθούσατε για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.

Όποτε σας χρειαζόμαστε, πρόθυμα και με χαμόγελο μας βοηθούσατε. Δεν θυμάται κανείς μας ούτε μια φορά , να σας ζητούσαμε τη συνδρομή σας και να μας αρνηθήκατε.

Νιώθαμε πάντα την πατρική στοργή σας, και εισπράτταμε την αγάπη σας σαν να είμαστε όλοι μας, παιδιά σας.

Οι γονείς μας ήταν σίγουροι όταν είμαστε υπό την επίβλεψη σας ότι θα τύχουμε πάντα της καλύτερης δυνατής φροντίδας ότι και να μας συμβεί. Σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται βαθύτατα. Γι’ αυτό και εκτός από τις θερμές ευχαριστίες τους για την προσφορά σας ,εκφράζουμε και την βαθειά λύπη όλων μας για την αποχώρηση σας.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να σκεφτείτε αυτή την απόφαση σας ξανά, και αν οι λόγοι δεν είναι ανυπέρβλητοι, θα σας ζητούσαμε να αναθεωρήσετε την απόφαση σας και να επιστρέψετε στην θέση σας ως έφορος.

Την θέση αυτή που υπηρετήσατε άψογα, πιστά και με θαυμαστό επαγγελματισμό, και που η αποχώρηση σας είναι στ’ αλήθεια πλήγμα για όλους μας.

Οι γονείς και τα παιδιά των τμημάτων παίδων & παμπαίδων basket του σωματείου ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.”

IMG_9376 IMG_9377

Κολάζ Χαρωνιτάκη