ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο Μανώλης Παπαδούλης στην καλύτερη πεντάδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενώσεων και Τ.Ε. Παίδων στην Πρέβεζα: 1η η ΕΣΚΑΝΑ

 

showimg

Η Μικτή ΕΣΚΑΝΑ κατέκτησε πρώτη και αήττητη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενώσεων και ΤΕ 2010-11 της ΕΟΚ.

Ο Μάνος Παπαδούλης επιλέχτηκε στην καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 88 πόντους (μέσο όρο17,6 πόντους/αγώνα)!

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, Θεοδωρίδης Ηλίας, Φραγκιαδάκης Δημήτρης και Κριτσωτάκης Λευτέρης.

Από το kretaworldbasket.gr διαβάζουμε:

“Πολύ καλή εμφάνιση των 5 παιδιών της ΕΚΑΣΚ (Παπαδούλης - Κριτσωτάκης - Παπαδάκης - Φραγκιαδάκης - Θεοδωρίδης) που συμμετείχαν με την μικτή ομάδα του Νότου στους αγώνες των Ενώσεων που έγιναν στην Πρέβεζα.
Η ομάδα του Αντώνη Πινακουλάκη έκανε 2 νίκες και 3 ήττες, ενώ ο Μάνος Παπαδούλης συμπεριελήφθη στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων, ενώ οι Δημήτρης Φραγιαδάκης και Ηλίας Θεοδωρίδης ήταν από τους καλύτερους 97άρηδες (έχουν γεννηθεί το 1997) των αγώνων
Χαρακτηριστικό του ... ρεσιτάλ που έδωσε ο Μάνος Παπαδούλης, είναι το ότι στο παιχνίδι με την μικτή Βορά τραυματίστηκε στο 1' του αγώνα στο σαγόνι, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε 5 ράμματα, στην συνέχεια επέστρεψε στο γήπεδο και έπαιξε κανονικά στο τέταρτο δεκάλεπτο.”

Image00161

 

Πολυτιμότερος παίκτης: Κώστας Οικονομόπουλος (ΕΣΚΑΝΑ)

Καλύτερη πεντάδα: Κώστας Οικονομόπουλος (ΕΣΚΑΝΑ – Μίλωνας Ν. Σμύρνης), Γιάννης Μιχαλούτσος (ΕΣΚΑΝΑ – ΓΑΣ Ελευσίς), Λάμπρος Σαμπάνης (ΕΣΚΑ-Αμύντας), Νίκος Τσιόγκας (ΕΚΑΣΘ-ΠΑΟΚ) και Μανώλης Παπαδούλης (Μικτή Νότου – ΕΚΑΣΚ - ΟΑΑ Ηράκλειο)

IMG_9296Ο Μανώλης Παπαδούλης του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΟΑΑ στην καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος

 

Image00194