ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ

Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, δεν έχουν σταματήσει οι συζητήσεις αναφορικά με τους δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας απέναντι στον ΠΑΠΑΔΟ ΓΕΡΑΣ και ΠΑΣ ΙΚΑΡΟ ΙΚΑΡΙΑΣ.

Εκφράζοντας όλα τα μέλη της αποστολής, η δήλωση του Νίκου Τούλη «40 χρόνια στο Μπάσκετ δεν έχω συναντήσει τόσο ζεστή φιλοξενία και φιλικό κλίμα», είναι αρκετή για να μας δώσει κουράγιο για το παρόν, τη συνέχεια κι ελπίδες για το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε.

Η φιλοξενία και η συμπεριφορά των ανθρώπων των δύο ομάδων καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μας στα νησιά, τα κατάμεστα γήπεδα από τους οπαδούς των ομάδων που απέδειξαν ότι είναι πρωτίστως φίλοι του αθλήματος, πρέπει να αποτελέσουν δίδαγμα.

Όταν θα πάψει να κυριαρχεί και να αποτελεί τον κανόνα το κλίμα ζούγκλας, θυμόμαστε έναν περυσινό αγώνα της ομάδας μας που …. διήρκησε τέσσερεις ώρες περίπου, τότε και εμείς θα σταματήσουμε να εκδίδουμε ευχαριστήριες ανακοινώσεις και να συγχαίρουμε (όπως το πράξαμε και μετά τον εκτός έδρας αγώνα μας με τον ΙΩΝΙΚΟ Ν.Φ.) για τα αυτονόητα που δυστυχώς συμβαίνουν σπανίως και κατ’ εξαίρεσιν του κανόνος.

Τελικά, μάλλον δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας η απάντηση στο ερώτημα του Φ.Κ. "τί είναι το μπάσκετ;".

Πράγματι είναι άθλημα … επαφής.