ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές, Κώστας Μίσσας και Γιώργος Λημνιάτης στο Λίντο με τις Υποδομές Αγοριών της Κρήτης

19_3_11_15

Στα 18 παιδιά γεννηθέντα το 1996 που ξεχώρισαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές (φωτογραφία), 6 αθλητές προέρχονται από τον όμιλο μας! Είναι οι: Παπαδούλης Μάνος, Σταράκης Μάνος, Κολαρετάκης Γιώργος, Κριτσωτάκης Λευτέρης, Αλετράς Γιώργος και Στρατάκης Κώστας.

 

19_3_11_13

Φωτογραφίες από: Kretaworldbasket.gr

***************

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Λίντο η προπόνηση Κλιμακίου Κρήτης, παρουσία των ομοσπονδιακών τεχνικών κ. Μίσσα και Λημνιάτη.

Στην προπόνηση παραβρέθηκαν 46 παιδιά απ όλες τις ομάδες της Κρήτης που προσκλήθηκαν από τον περιφερειακό προπονητή κ. Πινακουλάκη.
Παραβρέθηκαν, προπονητές συλλόγων, πρόεδροι και παράγοντες ομάδων, ενώ η ΕΚΑΣΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της κ.Μ.Δασκαλάκη και πολλά μέλη της.

Για το επίπεδο των παιδιών της Κρήτης, εκφράστηκε με αισιοδοξία στο kritikobasket.gr, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ.Γιώργος Λημνιάτης :
"Στην περιφέρεια γενικά, το επίπεδο είναι πιο χαμηλό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Όμως εδώ στην Κρήτη τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, με το επίπεδο να είναι πιο ανεβασμένο.Είδα πολλούς καλούς αθλητές.Χαρακτηριστικό του επιπέδου της Κρήτης, είναι ότι εδώ σημειώσαμε 8-9 παιδιά που θα μπορούν να αντεπεξέλθουν ψηλότερα και γιατί όχι να συμμετέχουν στην Εθνική Παμπαίδων, ενώ λόγου χάρη στη Θεσσαλία, σημειώσαμε ....ενάμιση παίκτη.Πάντως επαναλαμβάνω σε σχέση με άλλες χρονιές, η περιφέρεια είναι πιο χαμηλά".

Ο Κ.Μίσσας  τόνισε την ανάγκη καλής δουλειάς στις υποδομές των ομάδων.”

απόσπασμα κειμένου από: kritikobasket.gr