ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Νίκη Γιγουρτάκη στην Μικτή Νοτίου Ελλάδας που θα συμμετέχει στην Τελική Φάση των πανελληνίων αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τ.Ε. 2010-11

Η αθλήτρια των ακαδημιών μας Νίκη Γιγουρτάκη (γεννημένη το 1996) κλήθηκε στην δωδεκάδα της Μικτής Νοτίου Ελλάδας μαζί με άλλα 5 κορίτσια από την Κρήτη για να λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες Κορασίδων Ενώσεων & Τοπικών Επιτροπών Ε.Ο.Κ. Περιόδου 2010-11.

Gigourtaki 2 IMG_7329 

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ:

Oι παρακάτω αθλήτριες σωματείων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., Ασκιανάκη Ιωάννα (Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ), Γιγουρτάκη Νικ. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.), Ζουμπεράκη Ευγενία (ΑΡΚΑΔΙ Ο.Κ.Α.), Λιουδάκη Ελένη (ΑΡΚΑΔΙ Ο.Κ.Α.), Καρλάφτη Ρένια (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.), Φραντζεσκάκη Χρύσα (Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ) κλήθηκαν από τους υπεύθυνους προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ., ώστε να συμμετέχουν στην δωδεκάδα της Μικτής Νότου ( την οποία θα κοουτσάρει η περιφερειακή προπονήτρια της Ε.Κ.Α.Σ.Κ. κα Φρόσω Δημητρουλάκη) που θα λάβει μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες Κορασίδων Ενώσεων & Τοπικών Επιτροπών Ε.Ο.Κ. Περιόδου 2010-11.
Η Τελική φάση θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα από 06 έως 08 Μαίου 2011 και θα συμμετέχουν οι Μικτές ΕΚΑΣΘ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ-ΝΟΤΟΥ(ΕΣΚΑΣΕ-ΕΣΚΑΗ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΚΑΣΚ-ΕΣΚΑΒΔΕ και Τ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)-ΒΟΡΡΑ (ΕΚΑΣΑΜΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ-ΕΚΑΣΔΥΜ-ΕΣΚΑΘ-ΕΣΚΑΒΔΕ)”.