ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΙΣ: “Άφησε πολλές υποσχέσεις Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ”

“Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η ομάδα παίδων του «Ηράκλειο» στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσε επί αθηναϊκού εδάφους. Ο απολογισμός της ήταν τρεις νίκες και μια ήττα αλλά το πλέον σημαντικό στοιχείο δεν είναι άλλο φυσικά από την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών που θα φανούν πολύ χρήσιμες στους αθλητές στο άμεσο μέλλον.
Οι παίκτες του Μανόλη Σηφομιχελάκη και του Γιάννη Κυριάκογλου κέρδισαν σπουδαίες ομάδες της πρωτεύουσας με παράδοση στις υποδομές, όπως το Μαρούσι, ο Ίκαρος Κ. και ο Έσπερος ενώ κόντραραν στα ίσα και τον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά χωρίς την παρουσία του Παπαδούλη λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική παίδων στο τουρνουά της Πάτρας.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνολική παρουσία των παιδιών που έβγαλαν αγωνιστική υγεία και ήταν απόλυτα συνεπείς και εκτός γηπέδου. Κάναμε την υπέρβαση ως σύλλογος χωρίς φειδώ προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία σε μια ιδιαίτερα ταλαντούχα φουρνιά αθλητών, να αναμετρηθεί με κορυφαίους συλλόγους της χώρας. Τα συμπεράσματα είναι μόνο θετικά», τόνισε στην «Π» ο πρόεδρος του Ομίλου Παντελής Ρυακιωτάκης ο οποίος συνόδευσε την αποστολή των παίδων μαζί με πολλούς γονείς αθλητών.
«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προκειμένου τα παιδιά που μαθαίνουν μπάσκετ στον σύλλογό μας, να έχουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές εξέλιξης. Στην εποχή που ζούμε αποτελεί μονόδρομο να δοθεί το βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών και δε θα παρεκκλίνουμε ποτέ από αυτήν την κατεύθυνση», συμπλήρωσε ο κ. Ρυακιωτάκης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αποστολή της ομάδας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Αμαρουσίου με τον Κολοσσό για τη 10η αγωνιστική της Α1. Παράλληλα τα παιδιά, το τεχνικό τιμ και οι παράγοντες του «Ηράκλειο» συνομίλησαν με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος έδωσε επίσης το “παρών” στο κλειστό του Αγ. Θωμά.
«Ευχαριστούμε τη διοίκηση που μας έδωσε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις πιο αξιόλογες ομάδες της χώρας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από την απόδοση των παιδιών όσο και από την εν γένει συμπεριφορά τους. Έχουμε πολύ ταλέντο αλλά ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να δρέψουμε στο μέλλον τους καρπούς των κόπων μας», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Σηφομιχελάκης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το «Ηράκλειο» κέρδισε τον Ίκαρο Κ. με 67-55, τον Έσπερο με 69-57 και το Μαρούσι με 57-32 ενώ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 56-50. Τους πόντους της τοπικής ομάδας σημείωσαν (εκτός από το χθεσινό ματς με τον Ίκαρο στο οποίο δεν κρατήθηκε Φ.Α.) οι:

Σταράκης 42 (6), Στρατάκης 40, Φραγκιαδάκης 25 (1), Θεοδωρίδης 18 (3), Κολαρετάκης 16, Αλετράς 11, Κριτσωτάκης 10 (1), Τσαγκαράκης 9, Πουλής 4, Κανάκης Β. 1, Επιτροπάκης 1, Κανάκης Στ., Βερυκοκίδης.

πηγή: http://www.patris.gr/