ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Ο Όμιλος, στα πλαίσια επιμορφωτικού προγράμματος σε ειδικούς τομείς όπως η αθλητική ενδυνάμωση, προετοιμασία και προθέρμανση αθλητών, έκρηξη-ταχύτητα, πρόληψη τραυματισμών και αποκατάσταση κ.α. διοργανώνει διήμερο σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις μας Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Αυγούστου 2011.

Image00251Προσκεκλημένος ομιλητής ο κορυφαίος, κατά γενική ομολογία, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕd, CSCS.

Ο απόφοιτος του ΤΕΦΦΑ Αθηνών, κάτοχος Master of Science στην Εργοφυσιολογία και στην Αθλητική Διατροφή του Πανεπιστημίου του TEXAS, έχει εργασθεί ως προπονητής αθλητικής ανάπτυξης σε Αθλητικά Κέντρα των Η.Π.Α. καθώς και στις ομάδες basket του NCAA , Division I του TEXAS και της GEORGIA.

Η συνεργασία του με τις ομάδες basket του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου αλλά και η επιλογή του από επίλεκτους αθλητές άλλων ομάδων όλων των ηλικιών, καθώς και διεθνών εν ενεργεία ανδρών και γυναικών, οι οποίοι αθλούνται στο εξειδικευμένο Προπονητικό Κέντρο το οποίο έχει δημιουργήσει στο «κλειστό» του Ελληνικού, ώστε να βελτιωθούν και να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, τον έχουν καταστήσει κορυφαίο.

Ο ίδιος διοργανώνει σεμινάρια με θέματα που αφορούν στην αθλητική ανάπτυξη, δημοσιεύει άρθρα του σε περιοδικά και στο διαδίκτυο, ενώ καλείται συχνά σε ημερίδες και σπουδαία σεμινάρια ως βασικός ομιλητής, όπως συνέβη πρόσφατα στο καθιερωμένο ετήσιο σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το έτος 2011.

Διατηρεί ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.chatzichristos.gr

Ως προς την ακριβή θεματολογία και τις ώρες διεξαγωγής θα ακολουθήσει νεώτερη αναλυτική ανακοίνωση.