ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μπαράζ ανόδου στην Α2 - "Ηράκλειο" Βαγγέλης Κουκαρούδης : "Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε"

 

Από: patris.gr

“Με ξεκάθαρο στόχο την άμεση επιστροφή στην Α2 γυναικών, η ομάδα του «Ηράκλειο» ρίχνεται την Κυριακή στη «μάχη» του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου που πραγματοποιείται στο Μετς.
Το τοπικό συγκρότημα έχει ως βασικούς αντιπάλους στην προσπάθειά του αυτή , τον Ιπποκράτη Κω και τα Γιάννινα που είναι οι πιο ανταγωνιστικές ομάδες του ομίλου στον οποίο μετέχει. Μάλιστα με αυτές θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, φιλοδοξώντας να πάρει από την αρχή το προβάδισμα στην κούρσα της ανόδου.
« Έχουμε συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για τις ομάδες του ομίλου και γνωρίζουμε ότι ο Ιπποκράτης με τα Γιάννινα είναι οι πιο δυνατές. Πρέπει λοιπόν να αρχίσουμε δυναμικά την πορεία μας, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε», δηλώνει ο προπονητής του «Ηράκλειο» Βαγγέλης Κουκαρούδης και προσθέτει:
«Από την αρχή της χρονιάς βάλαμε στόχο την επάνοδο της ομάδας στην Α2 , προχωρώντας σε μερική ανανέωση. Κρατήσαμε όμως και αρκετές έμπειρες αθλήτριες που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ στα κρίσιμα ματς που θα δώσουμε τώρα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε».
Να τονίσουμε ότι την άνοδο στην Α2 εξασφαλίζει η πρώτη ομάδα του ομίλου ενώ η δεύτερη θα δώσει αγώνα μπαράζ (24/6) με τη δεύτερη του άλλου ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Κυριακή
Ιπποκράτης – Ηράκλειο, 5 μμ
Αρκαδικός-Γιάννινα, 7μμ
Δευτέρα
Ιπποκράτης– Αρκαδικός, 5μμ
Θησέας Παν. – Γιάννινα,7μμ
Τρίτη
Γιάννινα – Ηράκλειο, 5μμ
Αρκαδικός– Θησέας Παν., 7μμ
Τετάρτη
Ιπποκράτης –Γιάννινα, 5μμ
Ηράκλειο – Θησέας Παν., 7μμ
Πέμπτη
Θησέας Παν. – Ιπποκράτης, 9πμ.
Ηράκλειο – Αρκαδικός, 11 πμ.

Την αποστολή του “Ηράκλειο” αποτελούν οι εξής αθλήτριες:
Γιαλιτάκη, Μπαρμπούτη, Νυσταζάκη, Παπαϊωσήφ, Κοιλάδη, Φωτιάδη, Φαρμάκη, Σπυριδάκη, Πολίτη, Ντάνου, Καλαϊτζάκη, Γιγουρτάκη.”