ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τέσσερεις Αθλητές των ακαδημιών του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α”. στην Μικτή Νοτίου Ελλάδας που θα συμμετέχει στην Τελική Φάση των πανελληνίων αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τ.Ε. 2010-11

Η Ε.Ο.Κ μέσω του Αντώνη Πινακουλάκη κάλεσε 5 αθλητές από την Κρήτη στην Μικτή Νοτίου Ελλάδος, εκ των οποίων οι 4 ανήκουν στο “Ηράκλειο” Ο.Α.Α και 1 στον ΑΓΟΡ, που θα συμμετάσχει στο Final Sixτων Ενώσεων που θα γίνει από 27 έως 31 Απριλίου στην Πρέβεζα, με την συμμετοχή της ΕΣΚΑ, της ΕΣΚΑΝΑ, της ΕΚΑΣΘ, της ΕΣΚΑΒΔΕ, της Μικτής ομάδας Βορείου Ελλάδος και της Μικτής Νοτίου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ έχει ως εξής:

Oι παρακάτω αθλητές σωματείων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., Παπαδούλης Εμμανουήλ, Κριτσωτάκης Ελευθέριος, Φραγκιαδάκης Δημήτριος, Θεοδωρίδης Ηλίας (ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.) και Παπαδάκης Παναγιώτης (ΑΓΟΡ), κλήθηκαν από τους υπεύθυνους προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ., ώστε να συμμετέχουν στην δωδεκάδα της Μικτής Νότου (την οποία θα κοουτσάρει ο περιφερειακός προπονητής της Ε.Κ.Α.Σ.Κ. κος Πινακουλάκης Αντώνης) που θα λάβει μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων Ενώσεων & Τοπικών Επιτροπών Ε.Ο.Κ. Περιόδου 2010-11.
Η Τελική φάση θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα από 28 Απριλίου - 1 Μαίου 2011 και θα συμμετέχουν οι Μικτές ΕΚΑΣΘ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ-ΕΣΚΑΒΔΕ-ΝΟΤΟΥ(ΕΣΚΑΣΕ-ΕΣΚΑΗ-ΕΣΚΑΚ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΚΑΣΚ-ΕΣΚΚ και οι Τ.Ε.)-ΒΟΡΡΑ (ΕΚΑΣΑΚΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ-ΕΚΑΣΔΥΜ-ΕΣΚΑΘ-ΕΚΑΣΧ)
”.

ΘεοδωρίδηςΚριτσωτάκηςΠαπαδούληςΦραγκιαδάκης

Θεοδωρίδης Ηλίας - Κριτσωτάκης Λευτέρης - Παπαδούλης Μανόλης - Φραγκιαδάκης Δημήτρης